27 Aralık 2008 Cumartesi

pink fluffy dinosaur

Mutluysaniz mutlulugunuzu paylasabilirsiniz, uzgunseniz icinizi dokebilirsiniz, insanlarin cekilmezliklerinden biktiysaniz dostunuz olur pembe pofuduk dinozorlar. Biz ki gercek hayatta dinozor gormemisiz , bize gosterilenler  filmler yoluyla birbirini yiyen ona buna saldiran korkunc yaratiklar olmustur. Aslinda onlar pembedir ve pofuduktur. Kopekler kadar cana yakindir , kediler gibi gelip kucaginiza yativerirler . Evcildirler.Sizi bosluga duserken yakalar dunyanin en obur ucuna goturur. Insanlardan daha cana yakindir.

 Hooverphonic'in Pink  Fluffy Dinosaurs isimli sarkisini dinleyince melodinin etkisine kapilarak kafamda olusan diinozor sekli budur . Tabi bunu  pembe yumusak ama disleri cok feci insan yiyen yaratiklar olarak da canlandirabilirdim ama niye durduk yere kellemizden olalim degil mi. 

 Bu guzel sarkiyi her saniye dinliyorum cunku her dinleyisimde dinozorlar dunyayi pembeye boyuyor . Fazla da kaptirmamak lazim , dunyanin ne bok bir yer oldugu belli  , pembeye boyamak cozum degil ne yazik ki .


1 yorum:

  1. Bütün yazılarını yerinde ve oturaklı buluyorum. İçimi yansıtıyor. Duygularıma tercuman oluo:P

    YanıtlaSil